Frankrijk


 Picpoul de Pinet Languedoc, Frankrijk - Les Jeantels
Snel aan populariteit winnende oesterwijn uit de Languedoc Deze wijn is bleekgeel van kleur met in de neus tonen van fruit als citroen en wilde perzik, gecombineerd met geur van witte bloemen. In de smaak wederom citrus, daardoor goed te combineren m..
Viognier Pays d'Oc IGP - La Croisade
Vanuit Condrieu heeft de Viognier-druif een zegetocht gemaakt naar andere gebieden, waaronder de Languedoc. Zoals deze wijn aantoont, maakt men daar mooie, ferme wijnen met zachte zuren en een - heel kenmerkend - aroma van gedroogde abrikozen. ..
Sauvignon Blanc Cotes de Gascogne- La Croisade
Zowel geur als smaak zijn fris en fruitig. Passiefruit, perzik en kruisbes voeren de boventoon, met zachte zuren in de afdronk. Een wijn die iedereen lekker vindt, zowel als aperitief of bij eenvoudige visgerechtjes. ..
Chardonnay-Terret  Pays d'Oc, Frankrijk - Josselin
De Bourgogne-druif chardonnay geeft deze wijn een verleidelijke fruitigheid, terwijl de Languedoc-druif terret hem van frisheid voorziet. Prachtig fruit samen met een goede doordrinkbaarheid maken deze wijn tot een verrassende ontdekking. Leuker kunn..
Picpoul de Pinet, Languedoc,  Beranger
Sappige witte wijn met een verleidelijk aroma van peer, citrusfruit en zuidvruchten, gecompleteerd door een hint van specerijen. Zalig bij zeevruchten. ..
Sauvignon Blanc, Loire,  Cour De Poce
Frisse, stuivende witte wijn met een uitgebalanceerde smaak. Voor deze wijn werd alles uit de Sauvignon-druif gehaald met een schitterend resultaat. Groen parfum met tonen van buxus en gras, kruisbes en meloen. In de smaak veel frisheid, wat meloen e..
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6