Wijn bezorgen vanuit onze wijnwinkel online

Je bestelling wordt gratis thuis bezorgd bij bestellingen boven de € 100. Anders betaalt je een bijdrage van € 6,95 in de bezorgkosten.

Bestellingen worden binnen 3-5 werkdagen thuisbezorgd.

Wanneer een wijn niet op voorraad is, wordt er contact met je opgenomen over de levertijd. Mocht de levertijd voor je niet acceptabel zijn, dan wordt de bestelling geannuleerd.

Om de status van uw wijn  te volgen, vul hieronder uw pakketnummer in.

 

Retouren

Hoe kan ik wijn retourneren?

Indien je een wijn wilt retourneren, plannen wij voor jou een retouropdracht in bij Vinologix. Dit verzoek kun je indienen via de tab retourneren onder klantservice. Na ontvangst van je verzoek plannen wij een retouropdracht in bij Vinologix zodat de wijn retour gehaald kan worden. Wij dienen dit minimaal 48 uur van te voren aan Vinologix door te geven.

Voorwaarden bij het retourneren:

  • Je mag je bestelling (of een deel daarvan) binnen veertien dagen na ontvangst retourneren zonder opgaaf van redenen.
  • Bij het retourneren worden alleen de kosten voor het retourneren (€ 0,65 per fles) in rekening gebracht. Voor de wijnen die retour gezonden zijn, ontvang je van ons een creditfactuur.
  • Het is alleen mogelijk om wijn in de originele ongeopende doos te retourneren. Mocht blijken dat de geretourneerde wijn bij ontvangst in ons magazijn niet in de originele ongeopende doos is verpakt, dan wordt € 0,50 extra per fles in rekening gebracht.